KONCERT „KOŽNE JAKNE“ U OKVIRU „BOŽIĆNE ŠTORIJE“ U MATULJIMA

U Galerijici je 21. prosinca u 17:30 sati održano otvorenje izložbe “U duhu Božića” u organizaciji Likovne udruge Matulji, Udruge umirovljenika Matulji te Udruge Interinova, a pola sata kasnije, na Šetalištu se održala priredba OŠ Matulji koja je nastavljena koncertom popularnog banda Kožne jakne s početkom u 19:30.

U petak 22. prosinca adventski će program započinje mađioničarskom predstavom, a nastavlja se after job party-jem kojeg će u 14:30 sati na Šetalištu počinje svojim nastupom DJ Šajeta, nastaviti Mauro Staraj & Karla Pupis svojim jedisntvenim koncertom s početkom u 16:30 sati, a zaključit će ga nastavkom svojeg nastupa DJ Šajeta.

Veselo će u božićne dane sve uvesti glazbeni nastup Trija Bajs koji će u subotu, 23. prosinca od 10 sati započeti svoju mini turneju kroz ugostiteljske objekte, dok će se na trgu ispred matuljske poslovnice Erste Bank održati humanitarna prodaja radova Udruge umirovljenika Matulji te podjela kalendara Općine Matulji, kao posebnog božićnog dara. U 19 sati će se u dvorani održati završna priredba plesne radionice Udruge Foliot pod nazivom Naš zimski ples: Footloose. Adventska “Božićna štorija” završit će na sam Badnjak, kada će se s početkom u 10 sati, na krovu Školske sportske dvorane održati tradicionalno druženje načelnika s mještanima na Badnjak, uz prigodnu marendu (bakalar na gulaš) i glazbeni nastup Trija Bajs.

Ostatak programa pogledajte na web stranici Općine Matulji